STATEMENTBANK VERONIQUE

WOONINSPIRATIE

Grote beige bank in u-opstelling met horizontale en verticale stiksels.

Je ontspant er, ontvangt er visite op, ploft er naar een lange werkdag op neer, kijkt er serie op en wil er van tijd tot tijd gewoon niet vanaf komen. De bank is misschien wel het belangrijkste meubel in de woonkamer. Het is dan ook zeker geen gekke gedacht om een bank als uitgangspunt te nemen voor je woonstijl. Plannen voor een nieuw interieur kun je dus gewoon starten met het uitkiezen van jouw droombank en daar de andere kleuren, materialen en meubels op afstemmen. Houd je dus vooral niet in, wees niet bang dat de bank niet bij de rest past, want de rest laat je gewoon passen bij jouw droombank. Bank Veronique is nu precies zo’n bank die het verdient om het middelpunt van de woonkamer te zijn. Zei ik ‘verdienen’? Dat eist ze gewoon op. Je leest hier alles over deze prachtige statementbank.

STATEMENT STIKSELS

Welke opstelling, kleur of stof je ook kiest, de stiksels die voor het geblokte patroon zorgen zijn toch wel wat Veronique zo doet opvallen. Het geeft haar een luxe uitstraling die je interieur zonder twijfel een upgrade geeft. Waar de horizontale en verticale stiksels elkaar kruisen is de naad ingetrokken, wat het geblokte patroon extra doet opvallen.

Bank veronique – stiksels detail

VOOR IEDER INTERIEUR

Met Veronique stel je zelf jouw droomopstelling samen. Er zijn namelijk maar liefst 21 verschillende elementen beschikbaar waarmee je jouw ideale opstelling samenstelt. Zo is Veronique verkrijgbaar in een bescheiden tweezits van 180×95 cm tot een grote modulaire bank met sofa, extra grote hoek en ottomane. Zo stel je een opstelling samen die past bij de ruimte en jouw lifestyle.

EEN STATEMENT HONDENMAND

En dan heb je jouw droombank samengesteld, je nieuwe interieur er omheen bedacht, staat die niet-zo-mooie-hondenmand weggestopt in de hoek van de kamer. Herkenbaar? Geen paniek. Veronique heeft een bijpassende hondenmand, met het mooie geblokte patroon, verkrijgbaar in elke gewenste stof uit de Sevn stoffencollectie. Zo gun je jouw trouwe viervoeter de luxe die hij verdient en geniet je zelf van de mooie looks. Benieuwd naar alle elementen en mogelijke opstellingen? Klik dan op de button hieronder.

Beige gestoffeerde hondenmand bijpassend bij de Veronique bank
like

‘DEZE STOFFEN MAKEN JOUW STATEMENTBANK AF’

De stof- en kleurkeuze maakt de look af en benadrukt jouw stijl. Wil je dat luxe gevoel benadrukken? Kies dan voor een glanzende stof zoals velvet. Combineer dat met een trendy beige- of nudetint en je woont volgends de laatste trends. Ga je liever voor een extra groot statement? Kies dan voor een gedurfde kleur zoals blauw.

Stofstaal van beige glad geweven stof.

Mine – shell

Stofstaal van grof geweven grijze stof.

Renegade – steel

Stofstaal blauwe velvet stof met structuur.

Thalys – blauw

Stofstaal van beige aaibare stof.

Anthology – sand

Stofstaal van lichtbruine glanzende stof met structuur.

Aphrodite – Antelope

Stofstaal donkergroene velvet stof.

Adore – forest

NOG MEER STATEMENTS

Bank Veronique verdient het om omringd te worden door meer statements in je interieur. In deze By-Boo blog over kleurrijke woonaccessoires vind je gegarandeerd een paar fijne showstoppers om jouw interieur mee te laten stralen.

Button naar Pinterest bord van bank Veronique
Recent Posts
Beige hoekbank in woonkamer met groene en beige woonaccessoires