EEN RONDE BANK VS.
EEN RECHTE BANK

IN EEN NEW BASIC INTERIEUR

Een New Basic interieur is zo’n interieur waar iedereen zich meteen thuis voelt. Niet zó chic dat je bijna niet durft te gaan zitten, of spierwit waarbij je bang bent voor vlekken, maar huiselijk, comfortabel, warm en functioneel. Een huis waar geleefd mag worden; en dat mag je best zien. Wat betreft de bank moet het er eentje zijn die uitnodigt om lekker op te gaan hangen. Eentje met een brede armleuning, waar je tijdens een gezellige verjaardag op kan zitten als er geen plek meer is. In een New Basic interieur draait het om nuchtere luxe. Royale meubels, die smaakvol zijn. Eerder tijdloos dan onwijs uitgesproken volgens de laatste trend. En bovendien, comfortabel. En ga je in een New Basic interieur dan voor een ronde bank of een rechte bank? We lichten er twee voor je uit die allebei perfect in een New Basic interieur passen, de keuze is aan jou.
Je leest het in New Basic: een ronde bank vs. een rechte bank.

Beige hoekbank met vaste kussens en door gestoffeerde zitting tot aan de grond.

RECHTE BANK – RIANNE

Met Rianne creëer je een opstelling die perfect past bij elke lifestyle doordat ze maar liefst 24 verschillende elementen heeft. Van 4-zits bank met sofa, tot een hoekbank met ottomane. Haar design is een samenstelling van de twee topmodellen Amarillo en Annebeth, die de Rianne bank voor gingen. De ingetrokken naad bij de armleuning geeft net dat speelse effect waardoor de zitting optisch groter lijkt. De brede armleuning en de doorgestoffeerde zitting tot aan de grond geven Rianne haar royale looks.

Hoekbank Soof in beige grove velvet stof met losse zit- en rugkussens en organische vormen.

RONDE BANK – SOOF

Soof is minstens zo royaal als Rianne, maar met een knussere uitstraling. Dat komt vooral door de losse kussens, extra sierkussens en ronde vormen. Het meest kenmerkende  element, en misschien ook wel het meest geliefde, is de trapeze (het meest rechtse element op deze foto). Door de rondlopende armleuning en extra diepe zit is dit dé perfecte plek om te ontspannen. Je zet de puntjes op de i door jouw droombank af te maken met de accessoires van Sevn. Denk hierbij aan een losse armleuning, extra sierkussen of hoofdsteun. Een hoofdsteun kan alleen bij banken met losse rugkussens; hierdoor leent Soof zich daar natuurlijk perfect voor. Alle accessoires worden gestoffeerd in de stof van jouw keuze.

like

‘ZONDER AL TEVEEL POEHA EEN WARM INTERIEUR WAARIN
GELEEFD MAG WORDEN. EN DAT MAG JE ZIEN OOK.’

Beige hoekbank met ronde vormen en losse rugkussens uitgevoerd in grove velvet stof.

MEER NEW BASIC WOONINSPIRATIE?

In de blog ‘Wooninspiratie: Evergreen New Basic’ van Eleonora vind je meubels die perfect zijn voor een New Basic interieur. En in de blog ‘New Basic woonaccessoires‘ van By-Boo vind je de perfecte woonaccessoires om sfeer te creëren zonder al teveel poeha. De Urban Cotton wandkleden in frame en art prints die gebruikt zijn in deze New Basic woonstijl zijn ontworpen door de Amerikaanse Marie Alexander; je bekijkt haar collectie hier.

pinterest-bord-new-basic
Recent Posts
Grijze bank zonder armleuning met afgeronde hoeken in wabi sabi woonkamer.