RONDE BANKEN

IN EEN SLOW LIVING INTERIEUR

Grijze bank zonder armleuning met afgeronde hoeken in wabi sabi woonkamer.

Ronde banken zijn on-trend. Organische vormen zijn speels, doorbreken rechte lijnen in je interieur en zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Eén van de woontrends van dit moment is Slow Living, een trend waar een ronde bank gewoon niet in mag ontbreken. Deze trend draait namelijk om organische vormen, natuurlijke materialen en een aards kleurenpalet. Een plek om te onthaasten en tot rust te komen. Een ronde bank is daarmee het perfecte uitgangspunt voor een Slow Living interieur.

Bank Ovie – 3-zits

OVIE

Een knusse bank is het uitgangspunt van Ovie. Maar wie denkt dat knus ook klein betekent heeft het mis. Het zijn namelijk de ronde vormen en brede armleuning die zorgen voor die knusse uitstraling. Ovie bestaat namelijk uit wel 20 verschillende elementen waarmee jij zelf zo groots of juist compact uit kunt pakken als je zelf wilt. Voor een extra knusse en uitnodigende bank kun je kiezen voor een teddystof.

denise-1

DENISE

Zacht, speels en organisch door de rondingen. En toch strak door de vaste rugleuning en de design-achtige accenten zoals de ronde armleuning op de foto hierboven. Door kenmerkende elementen zoals het ronde hoek-element, de ronde trapeze en de ronde ottomane is het niet alleen een bank met rondingen maar ontstaat er een uniek organisch design waarmee je eindeloos kunt variëren.

danique-2

DANIQUE

Ronde vormen hebben een ruimtelijk effect. De ruimte lijkt er groter door. Doordat Danique op pootjes staat wordt dat ruimtelijke gevoel extra benadrukt. De losse rugkussens zorgen dan weer voor een losse en levendige look. Daarnaast bieden de losse rugkussens de mogelijkheid om er een hoofdsteun aan toe te voegen, één van de Sevn-accessoires waarmee je je droombank kunt personaliseren.

MAAK DE ZITHOEK COMPLEET
MET EEN RONDE HOCKER OF ORGANISCHE FAUTEUIL

HOCKER DENISE

ronde hocker, door gestoffeerd tot aan de grond. Uitgevoerd in beige teddy stof.

FAUTEUIL TEDDY

Grote fauteuil met armleuning en ronde vormen. Uitgevoerd in een glanzende taupe stof.

HOCKER DANIQUE

Ronde hocker in lichtgrijze geweven stof op zwart metalen slanke pootjes.

NOG MEER SLOW LIVING

Meer lezen over een Slow Living interieur? Dé woonstijl vol organische vormen, natuurlijke materialen en aardetinten. Lees de blog van By-Boo en ontdek 16 Slow Living woonaccessoires.

blog-template-pinterest-slow-living
Recent Posts
Beige velvet modulaire bank opstelling van Sevn.Beige hoekbank in woonkamer met groene en beige woonaccessoires