OVER SEVN

WIJ ZIJN SEVN

Wij creëren zitmeubelen met een eigenwijs karakter die de perfecte sfeer neerzetten in jouw interieur. Want wat is een interieur nou zonder een goede bank? Sevn is altijd op zoek naar de perfecte balans tussen comfort en design, uitgevoerd in een uitdagende mix van stoffen en leer in trendy én traditionele kleuren.

sevn_merk1

ALTIJD OP ZOEK NAAR DE PERFECTE BALANS TUSSEN COMFORT EN DESIGN

Door meer dan 25 jaar ervaring in de meubelbranche zijn kwaliteit en comfort gewaarborgd. Zowel het technische als het esthetische aspect van onze banken stralen kennis en vakmanschap uit; vakmanschap dat bijna te kwalificeren valt met ambacht.

In de zoektocht naar het allermooiste zitmeubel voor ieder interieur laat ons team zich inspireren door de nieuwste trends en het ultieme zitcomfort, dit in combinatie met onze creatieve ideeën vormt de eigentijdse Sevn collectie.

KWALITEIT EN COMFORT

sevn_merk2

PAK EEN KOP THEE, PLOF LEKKER NEER EN GOOI DIE VOETJES OMHOOG

In ons Sevn Atelier vol stoffen en garen, kartonnen mallen en houten vormen wordt ieder model ontwikkeld en vervaardigd. Van de eerste tekening tot de laatste stiknaad. De zitmeubelen van Sevn worden met de hand gemaakt in onze fabriek en geleverd in de opstelling en stof naar jouw wens.

Met een divers aanbod aan banken voldoen wij moeiteloos aan iedere woonwens. Bij Sevn heb je de mogelijkheid de banken volledig zelf samen te stellen en zo je eigen droombank te creëren!

#MADEBYSEVN

sevn_merk3

WELKOM BIJ SEVN.